2013-08-01 15:40:38• hírek • Szatmar.ro

A Bundesliga 2-ben folytatja Hajnal Tamás

A német második osztályban szereplő Ingolstadt együttesében folytatja pályafutását a magyar válogatott középpályása, Hajnal Tamás. A 32 éves futballista két és fél szezon után hagyta el az élvonalbeli Stuttgart együttesét.

A mindössze 170 centiméter magas játékos az előző szezonban kiszorult a svábok kezdőcsapatából: a bajnokságban mindössze 13-szor léphetett pályára - ehhez jön még kilenc meccs az Európa Ligában, kettő pedig a Német Kupában. Az Ingolstadthoz három évre kötelezte el magát, az átigazolás díját nem hozták nyilvánosságra a csapatok.

A Ferencváros, a Vác, a Schalke, a belga St.Truiden, a Kaiserslautern, a Karlsruhe, a Borussia Dortmund és a Stuttgart után az Ingolstadt lesz a kreatív játékos kilencedik klubja. Hajnal eddig 148 meccsen 17 gólt szerzett a német és 46 bajnokin 12 gólt a belga élvonalban - kiosztott továbbá 37 illetve hat gólpasszt. A Bundesliga 2-ben 32 meccsen 7 gól, a Német Kupában 15 meccs, három gól, az európai kupákban pedig 11 meccsen egy gól a mérlege.

Hajnal eddig 55 alkalommal ölthette magára a magyar válogatott mezét, ezeken hatszor volt eredményes. A középpályás alapembere Egervári Sándor a brazíliai világbajnoki részvételért küzdő csapatának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: